Koetoiminta

Tiedotukset

WINDOWS 10 HOME KÄYTTÄJÄT HUOMIO! /30.7.2021
Jos uusi ohjelmaversio herjaa ”ClaRunExt.dll ei löydy”, toimi seuraavasti:
– lataa ja asenna Microsoft installer (vcredist_x86.exe)

Turvallisinta on ladata tuo suoraan Microsoftin virallisilta sivuilta: https://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx…

Käyttöjärjestelmän ilmoittama virhe siitä, että ClaRunExt.dll puuttuu, ei pidä paikkaansa. Kyseinen kirjastorutiini käyttää useimmissa windows-käyttöjärjestelmissä valmiina olevia kirjastorutiineja (ns. MS VC Runtime). Näyttää siltä, että useimmista uusista Windows 10 Home paketeista tuo on jätetty pois.
Paketin puuttuminen ei estä ohjelman peruskäyttöä, mutta esim. ylituomarin kirjautuminen, kokeen siirto/peruutus, puuttuvan koiran käsittely yms. uudet toiminnot eivät toimi.

KOETALLENNUSOHJELMAN PÄIVITYS

 

ÄLKÄÄ KÄYTTÄKÖ VANHOJA OHJELMIA

Tarkistakaa päivitykset osoitteessa

http://koiratietokanta.fi/koetallennus/index.html


VANHAA OHJELMAA EI SAA KÄYTTÄÄ!

Katsokaa nyt hyvät ystävät, että käytätte uutta ohjelmaa.

Kun käynnistätte ohjelman, valitkaa valikosta kohta Ohje ja sieltä edelleen valinta Ohjelmasta eli valikosta Ohje -> Ohjelmasta.

Jos ohjelmaversion päiväyksessä ei löydy vuosilukua 2017 niin sitä ei saa käyttää. Mahdollisesti tallennettu ja lähetetty tiedoto menee mustaan aukkoon ja kaiken saa tehdä käsin uudelleen.

Tee tämä tarkistus, vaikka olisit ladannut uudenkin ohjelman! Jostain syystä osa käyttäjistä muka lataa ja asentaa uuden ohjelman, mutta jatkaa kuitenkin edelleen vanhan ohjelman käyttöä.


linkki TUOMARIHAKUUN SKL:n sivulle