Ajokoiramies-lehti

Ajokoiramies-vuosikirja

Suomen Ajokoirajärjestö julkaisee joka vuosi vuosikirjan, joka sisältää koetulokset 1.8.-29.2. ja näyttelytulokset 1.1.-31.12. Kirjan voi ennakkoon tilata jäsenmaksun suorittamisen yhteydessä ja sitä voi tilata toimistosta. Vanhoista vuosikirjoista peritään vain toimituskulut.

Vuosikirja 2023 ilmestyy kesäkuussa 2024. Kirja (25eur) on tilattavissa toimistosta. toimisto@ajokoirajarjesto.fi


Koiranomistajatiedot kuntoon

Keväällä on taas aika kasata vuosikirja viime koekauden ajalta. Kirjaan tulevat koiranomistajatiedot saadaan kennelliitosta, joten ne ovat aina ajantasalla, jos kennelliitossa on oikeat omistajatiedot. Jokaisella koiralla täytyy olla omistaja, joten kennelliittoon aina pitää lähettää omistajatiedot uudelle koiralle. Lisäksi omistajailmoitusta tehdessä täytyy rastittaa kohta ”lupa antaa tiedot rotujärjestölle”. Jos tätä ei ole rastitettu, niin omistajatietoja ei saada ja vuosikirjaan tulee merkintä ”henkilöllä tietosuoja”. Oman koiran omistajatiedot on kätevintä tarkistaa kennelliitton omakoira-järjestelmän kautta verkossa, jos omistaja on kennelliiton jäsen. Omakoirassa on mahdollisuus myös rastittaa tieto, että omistajan nimen ja paikkakunnan saa näyttää jalostustietokannassa.
Jos omistaja ei ole kennelliiton jäsen, ja haluaa antaa luvan omistajatietojen ilmoittamiseen rotujärjestölle, voi laittaa sähköpostia osoitteella jasenasiat@kennelliitto.fi . Ilmoituksessa on mainittava rekisterinumeroineen koirat, joita tieto koskee ja täydelliset omistajan yhteystiedot.

AJOKOIRAMIES vuosikirja 2022


Ajokoiramies 2014 Vuosikirja on nyt sähköisenä versiona avattavissa alla olevista linkeistä.

Tulokset on lajiteltu jälkeläisten isän mukaan aakkosjärjestykseen. Kannattaa käyttää esim. Adobe Reader:in Etsi- tai Haku-toimintoja tulosten löytämiseen.

Näyttelytuloksista on nyt ensimmäisen kerran julkaistu kaikki koirien saamat arvostelut vuodelta 2014.

Ajokoetulokset (AJOK ja KEAJ) ovat kaudelta 1.8.2014 – 28.2.2015.

Suomenajokoira Nayttelyt Ja AJOK 2014

Suomenajokoira Nayttelyt Ja KEAJ 2014

Muut SAJ Rodut Nayttelyt AJOK Ja KEAJ