Ajankohtaista

27 maaliskuun, 2023

Vuosikokous 25.3.2023 Mikkeli

Vuosikokous järjestettiin vihdoin tavanomaiseen aikaan maaliskuun neljäntenä viikonloppuna 25.3.2023 Mikkelissä Kaakkois-Suomen Ammattikorkeakoulu Oy – Xamkin tiloissa, kolmen siirrettynä järjestetyn vuosikokouksen jälkeen.

Tunnustukset ja palkinnot 2022

Paikalla oli 164 jäsentä. Kokouksen äänimäärä oli 359. Tervehdysten, onnittelujen ja palkintojen jakamisen jälkeen puheenjohtaja Jouni Leppänen avasi kokouksen, jonka puheenjohtajaksi valittiin Jorma Sanisalo ja sihteereiksi Ida Jalkanen ja Henna Laasonen.

Vuosikokous vahvisti tilinpäätöksen ja vuosikertomuksen 2022 ja myönsi vastuuvapauden hallitukselle ja muille vastuuvelvollisille vuoden 2022 tileistä ja hallinnosta. Vuoden 2023 toimintasuunnitelma ja talousarvio vahvistettiin sekä päätettiin jäsenmaksut vuodelle 2024: vuosijäsen 37 euroa, perhejäsen 22 euroa, seurajäsen 60 euroa, pentuejäsen 15 euroa sekä nuorisojäsenmaksu 0 euroa. Liittymismaksua ei peritä. Päätettiin myös vapaaehtoinen kannatusmaksu ainaisjäsenille 20 euroa.

Vuosikokous valitsi hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle kolmivuotiskaudeksi. Viidessä kennelpiirissä vaihtui edustaja.

Keski-Suomi Jani Määränen, varalla Juha-Matti Paananen
Varsinais-Suomi Jarkko Mäki, varalla Sanna Koskinen
Pohjois-Häme Raimo Jokela, varalla Tapio Malmi
Pohjois-Karjala Ville Puustinen, varalla Hannu Palkovuori
Salpausselkä Petri Tukia, varalla Samuli Pusa
Satakunta Nikolas Santoo, varalla Janne Jokinen

Vuosikokous hyväksyi Amerikankettukoiran rotukohtaisen PEVISAN ajalle 1.1.2024-31.12.2026
Pentujen vanhemmista tulee olla ennen toista astutusta annettu lonkkakuvauslausunto. Pentueen vanhemmilla ei saa olla pentujen rekisteröintihetkellä olla yli 45 rekisteröityä jälkeläistä Suomessa. Viimeinen sallittu pentue rekisteröidään kuitenkin kokonaisuudessaan.

Plottinajokoiran FI KVA- ja FI MVA-arvon koevaatimusten muutosesityksestä äänestettiin ja äänten lopullisessa tarkistuslaskennassa ääniä käytettiin 298 kpl, jotka jakautuivat seuraavasti EI 240, KYLLÄ 55, tyhjiä ääniä 2 kpl ja 1 hylättiin. Plottinajokoiran valionarvovaatimukset jäivät ennalleen.

Kokous kesti noin 2,5 tuntia ja päätettiin klo 15:33. Sen jälkeen uusi hallitus piti järjestäytymiskokouksensa. Illallinen järjestettiin Hotelli Vaakunassa.

Kokousta pystyi seuraamaan livelähetyksenä ja tallenteen voi katsoa tästä linkistä

Seuraavana päivänä järjestettiin päänäyttely SAJ:n roduille. Linkki tuloksiin.